09/06/2010

Despre

02Hey,

Sunt Marius Gherghe si din 2008 am inceput sa invat despre management si leadership.

In urma cu peste 10 ani am castigat provocarea de a pune bazele unei echipe ca apoi sa ii facilitez atingerea performantelor pentru care a fost creata. Dupa cativa ani am avut norocul sa pot testa ce am invatat din prima experienta intr-un mediu putin diferit de primul. Am obtinut acelasi rezultat intr-un timp de doua ori mai scurt, ceea ce m-a incurajat si mai mult sa scriu aici.

Ulterior, am avut oportunitatea sa intru intr-o companie cu alta cultura organizationala si sa pun la incercare tot ce invatasem pana atunci. Dupa doi am am devenit increzator ca am o fundatie solida pentru provocarile care vor urma.

Uitandu-ma in spate, daca in toti anii astia, as fi gasit un blog ca cel pe care il citesti acum, mi-ar fi fost mult mai usor sa depasesc acele situatii dificile cu care ne intalnim cu totii in activitatea noastra. In permanenta cand scriu un articol ma gandesc cum te-ar ajuta pe tine ceea ce am invatat eu pe calea mai grea.

Am doua hobby-uri: atletismul si fotografia. Daca vrei sa vezi fotografiile facute de mine ma gasesti pe www.facfoto.ro sau pe instagram @facfoto. Am trecut aici si recordurile personale pe diverse distante:

Pentru ca ma gandesc ca sunt norocos si am primit foarte multe, incerc sa ofer inapoi comunitatii din care fac parte scriind pe blogul acesta. Completez asta cu oferind timpul si energia ca pacemaker si ca voluntar in organizarea maratonului si semimaratonului Bucuresti.

“Things are only impossible until they’re not!” – Jean-Luc Picard

Iti multumesc ca ai citit blogul meu azi,

Cuvinte cheie populare:

One thought on “Despre

Leave a Reply