09/06/2010

Despre

02Hey,

Sunt Marius Gherghe si din 2008 am inceput sa invat despreĀ management si leadership.

In urma cu peste 10 ani am castigat provocarea de a pune bazele unei echipe. De atunci am reusit sa construiesc mai multe echipe ca impreuna sa atingem obiectivele companiilor unde am lucrat.

Pe parcurs au aparut diverse obstacole dar experienta si motivatia m-au ajutat sa le depasesc cu succes.

Uitandu-ma in spate, daca in toti anii astia, as fi gasit un blog ca cel pe care il citesti acum, mi-ar fi fost mult mai usor sa depasesc acele situatii dificile cu care ne intalnim cu totii in activitatea noastra. In permanenta cand scriu un articol ma gandesc cum te-ar ajuta pe tine ceea ce am invatat eu pe calea mai grea.

Am doua hobby-uri: atletismul si fotografia. Daca vrei sa vezi fotografiile facute de mine ma gasesti pe www.facfoto.ro sau pe instagram @facfoto. De-a lungul timpului am incercat sa imi depasesc limitele. De aceea am trecut aici recordurile personale pe diverse distante alergate:

Pentru ca ma gandesc ca sunt norocos si am primit foarte multe, incerc sa ofer inapoi comunitatii din care fac parte scriind pe blogul acesta. Completez asta oferind timpul si energia ca pacemaker si ca voluntar in organizarea maratonului si semimaratonului Bucuresti.

Iti multumesc ca ai citit blogul meu azi,

One thought on “Despre

Leave a Reply