Leadership Quote

Salut,

Citatul de leadership de azi este de la John Kotter care este profesor la Harvard Business School si este considerat o autoritate in domeniul leadership-ului si al dezvoltarii personale prin schimbare.

Motivul pentru care mi-a placut citatul lui, este faptul ca in ciuda perceptiei generale cu care recunosc ca si eu m-am confruntat, accentueaza faptul ca leadership-ul este profund ancorat in realitate. Mai mult, crede ca in situatii dificile, este bine sa impartasim acele dificultati cu toata echipa chiar daca riscul este sa demotivam. Oamneii maturi dpdv emotional si profesional reactioneaza prin identificarea de solutii la acele probleme.

“Great leadership does not mean running away from reality. Sometimes the hard truths might just demoralize the company, but at other times sharing difficulties can inspire people to take action that will make the situation better.” – John Kotter

Daca iti plac, sau le consideri profunde, impartaseste te rog articolele mele despre leadership si management cu cei apropiati.

Talk to you soon,